Σε εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 11Κ/2021 για 50 ;προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) ως εξής:
- Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), τρεις (3) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Καλλιτεχνών-Γλυπτών, ΠΕ Μηχανικών (ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού) και ΠΕ Τεχνικών Εκδόσεων.
- Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), είκοσι επτά (27) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Γραφικών Τεχνών (Εκτυπωτών – Βιβλιοδετών), ΤΕ Γραφικών Τεχνών (Φωτοστοιχειοθετών), ΤΕ Γραφιστών, ΤΕ Ηλεκτρολόγων, ΤΕ Ηλεκτρονικών, ΤΕ Μηχανικών (ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού), ΤΕ Μηχανικών (ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού) και ΤΕ Μηχανολόγου – Μηχανικού.
- Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), είκοσι (20) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Βιβλιοδετών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών, ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων και ΔΕ Ψυκτικών.
Οπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική).
Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων της παρούσας πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ ;αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).
Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις Γενικές Οδηγίες Συμπλήρωσης – Υποβολής Ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής άρχισε στις 14 Δεκεμβρίου και λήγει στις 30 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.
Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων».
Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.
Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
- Καταπέλτης οι Δικαστές κατά Καρυστιανού-Κωνσταντοπούλου: «Μοναδικός στόχος η πολιτική εκμετάλλευση»
- Χρήστος Δημόπουλος: «Έμαθα να μιλώ στα παιδιά προσπαθώντας να κερδίσω την κόρη της γυναίκας μου»
- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Θύμα ξυλοδαρμού ο Ηλίας Βρεττός σε νυχτερινό μαγαζί: Τι δήλωσε ο τραγουδιστής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.