ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
25/01/2022 06:48

Επίδομα θέρμανσης: Παράταση μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου στις αιτήσεις

Παράταση στο επίδομα θέρμανσης και αλλά και στην υπαγωγή στη ρύθμιση των 36 και των 72 δόσεων για τα κορονοχρέη είναι δύο από τα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Επίδομα θέρμανσης: Παράταση μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου στις αιτήσεις
Πηγή: Unsplash
Ανάγνωση:

Η παράταση για τις αιτήσεις του επιδόματος θέρμανσης αλλά και εκείνη της δυνατότητας υπαγωγής στη ρύθμιση των 36 και των 72 δόσεων για τα χρέη που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι δύο από τα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν.

Διαβάστε ακόμη: Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται σήμερα - Οι καταβολές των επόμενων ημερών στους δικαιούχους

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά παρατείνεται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2022 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης για την περίοδο 2021-2022.

Επίκειται, εντός των επόμενων ημερών, η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, με την οποία:

  1. Δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν υποβάλει δηλώσεις γονικής παροχής, δωρεάς και μεταβίβασης ακινήτων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, να συντάξουν τα σχετικά συμβολαιογραφικά συμβόλαια μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022, με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ίσχυαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.
  2. Παρέχεται η δυνατότητα υπαγωγής στη ρύθμιση των 36 και των 72 δόσεων για τα χρέη που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου 2022, αντί της 31ης Ιανουαρίου, που ισχύει μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΟΣΕΙΣ ΧΡΕΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ