ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/02/2022 06:36

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι και την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις των δικαιούχων στην πλατφόρμα myΘέρμανση

Ολοκληρώνεται σήμερα η παράταση που έχει δοθεί για τις αιτήσεις των δικαιούχων για το επίδομα θέρμανσης - Μέχρι το τέλος του μήνα οι πρώτες πληρωμές για αγορά πετρελαίου - Τι ισχύει για το φυσικό αέριο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι και την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις των δικαιούχων στην πλατφόρμα myΘέρμανση
(Πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, η παράταση που έχει δοθεί για το επίδομα θέρμανσης. Η πλατφόρμα myΘέρμανση για την υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους θα κλείσει ώστε σταδιακά να αρχίσουν οι πληρωμές. Πρώτοι θα λάβουν τα χρήματα εκείνοι που έκαναν τις αγορές τους σε πετρέλαιο θέρμανσης ως και τις 31 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: Συντάξεις Μαρτίου 2022: Νωρίτερα οι πληρωμές - Πότε θα πάρουν τα χρήματα οι συνταξιούχοι

Συγκεκριμένα με βάση το πλάνο, θα πληρωθούν ως τις 28 Φεβρουαρίου για το σύνολο των αγορών πετρελαίου θέρμανσης που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 και υπό την προϋπόθεση ότι τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2022.

Ενώ ως τις 29 Απριλίου 2022 για τις αγορές που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Μαρτίου 2022 και υπό την προϋπόθεση ότι τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί έως και τις 15 Απριλίου 2022.

Video Loading...

Για το φυσικό αέριο, τα δικαιολογητικά αγορών για την περίοδο 1/10/2021 έως 31/3/2022, με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως τις 16 Μαΐου 2022 θα καταχωρούνται έως τις 31 Μαΐου 2022 με το αντίστοιχο ποσό επιδόματος να καταβάλλεται έως τις 15 Ιουνίου 2022.

Να σημειωθεί ότι για τα καύσιμα πέραν του πετρελαίου θέρμανσης, υποβάλλεται επιπρόσθετα ο αριθμός της απόδειξης αγοράς ειδών καυσίμων ή κατανάλωσης θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης το ποσό/αξία της συναλλαγής, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου και η επωνυμία της επιχείρησης – πωλήτριας των ειδών καυσίμων θέρμανσης ή της θερμικής ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ