Μενού
  • Α-
  • Α+

Πληρώνονται νωρίτερα οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ. Οι πληρωμές των συντάξεων θα γίνουν πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ, θα ξεκινήσουν τη Μεγάλη Τρίτη, 19 Απριλίου, και θα ολοκληρωθούν τη Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου. 

Διαβάστε ακόμηΕΝΦΙΑ 2022: Τι αλλάζει στις εφαρμογές πριν τις εργασίες εκκαθάρισης από την ΑΑΔΕ

Η ανακοίνωση του ΕΦΚΑ αναφέρει ότι «στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

  • Στις 19 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ).
  • Στις 20 Απριλίου 2022 ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA