Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον «αέρα» βρίσκεται από την Τετάρτη η πλατφόρμα για το voucher 200 ευρώ όπου οι περίπου 170.000 εκπαιδευτικοί μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους για την επιδότηση αγοράς τάμπλετ, λάπτοτ και σταθερών υπολογιστών. Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ως και τις 8 Ιουλίου.

Δικαιούχοι των 200 ευρώ, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού είναι εκπαιδευτικοί τόσο των δημόσιων σχολείων όσο και των ιδιωτικών σχολείων της χώρας. Οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα κληθούν να μπουν στη σχετική πλατφόρμα με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet και θα συμπληρώνουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την αυτόματη ταυτοποίησή τους. Στη συνέχεια θα πάρουν την επιταγή και θα μπορούν άμεσα να την χρησιμοποιήσουν, επιδεικνύοντας το barcode που θα τους έχει αποσταλεί, σε κατάστημα της επιλογής τους.

Τα κριτήρια για το voucher 200 ευρώ

Για την επιβεβαίωση της επιλεξιμότητας των δικαιούχων λαμβάνονται υπόψη τα στοιχεία που τηρούνται από τις σχολικές μονάδες και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ με αναφορά μόνο στο χρονικό διάστημα από την έναρξη έως τη λήξη υποβολής των αιτήσεων επιχορήγησης, όπως αυτά είναι καταχωρισμένα στη βάση δεδομένων του πληροφοριακού συστήματος myschool.

Η ενεργή τοποθέτηση εκπαιδευτικών αφορά τόσο σχολεία του δημόσιου τομέα, όσο και ειδικές κατηγορίες σχολείων του ιδιωτικού τομέα στα οποία δύναται να τοποθετούνται εκπαιδευτικοί του δημόσιου τομέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA