ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21/06/2022 06:38

Συντάξεις Ιουλίου 2022: Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα αρχίσει η καταβολή των συντάξεων Ιουλίου στους συνταξιούχους σε όλα τα ταμεία - Αναλυτικά οι ημερομηνίες των πληρωμών για τους δικαιούχους

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Συντάξεις Ιουλίου 2022: Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο
Πηγή: Unsplash, Pixabay
Ανάγνωση:

Επιβεβαιώθηκαν οι ημερομηνίες για την καταβολή των συντάξεων Ιουλίου. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που παρουσίασε ο e-ΕΦΚΑ οι πληρωμές στους συνταξιούχους θα αρχίσουν την τελευταία Δευτέρα του μήνα, στις 27 Ιουλίου, και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 29/6. Σημειώνεται πως τα χρήματα καταβάλλονται από την προηγούμενη εργάσιμη και οι δικαιούχοι τα «βλέπουν» στους λογαριασμούς τους τις ημερομηνίες που ακολουθούν. Αναλυτικά:

  • Στις 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 28 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 29 Ιουνίου 2022 ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΦΚΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ