Μέχρι και την αύριο, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 θα είναι ανοικτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 - Επίδομα Παιδιού και στη συνέχεια θα κλείσει προσωρινά όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της 4ης δόσης. Η πληρωμή του επιδόματος του ΟΠΕΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.
Διαβάστε ακόμη: Κίνητρα με χρηματικά μπόνους σε καταναλωτές που κυνηγούν τη φοροδιαφυγή - Η νέα εφαρμογή «appodixi»
Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/ προκειμένου να διαβάσουν τις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το Επίδομα Παιδιού.
- Λεκτικός: Το «μήνυμα του διαβόλου» και το μοιραίο τσίμπημα του σκορπιού
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
- Η ανατριχιαστική δολοφονία της μικρής Άννυ – Όταν η αθωότητα συγκρούστηκε βίαια με τη φρίκη
- Ο Τραμπ ξεκινά το «Project Freedom» στο Ορμούζ - «Παραβίαση της εκεχειρίας» απαντά η Τεχεράνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.