Η κλήρωση για τη φορολοταρία που αντιστοιχεί στις συναλλαγές του Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου, αναδεικνύοντας 556 νικητές με τον έναν εξ αυτών να κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς, πληκτρολογώντας τα στοιχεία εισόδου στο taxisnet.
Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς λαχνούς
Τα ποσά της φορολοταρίας είναι τα εξής:
- 1 που κερδίζει 50.000 ευρώ,
- 5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ,
- 50 που κερδίζουν 5.000 ευρώ και
- 500 που κερδίζουν από 1.000 ευρώ
Σημειώνεται πως τα ποσά που μοιράζονται από τη Δημόσια Κλήρωση της φορολοταρίας που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
- Το ψηφοδέλτιο-αρένα στη Θεσσαλονίκη, οι παρατηρήσεις Μητσοτάκη στους βουλευτές και οι ψύχραιμοι φορείς
- Θεσσαλονίκη: Πληγωμένο «αετόπουλο» πήγε στο Μετρό με νταλκά: «Είναι φαντασμαγορικό, αλλά χώρισα»
- Πάνω από 17 εκατ. φάκελοι κοινωνικών φρονημάτων στην πυρά - Μία ύποπτη «εθνική συμφιλίωση»
- Τηλεργασία και η Τζένιφερ Λόπεζ: Γυμνή μέσα σε μπανιέρα με το λάπτοπ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.