Λίγο πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους η νέα επιταγή ακρίβειας, στα πρότυπα εκείνης που είχε δοθεί την περασμένη Ανοιξη. Το συγκεκριμένο επίδομα θα το λάβουν οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν κάτω από 800 ευρώ το μήνα, οι ανασφάλιστοι συνταξιούχοι, άτομα με κάθε μορφής αναπηρία και όσοι λαμβάνουν το επίδομα παιδιού, θα λάβουν ενάμιση επίδομα. Το ποσό του έκτακτου επιδόματος θα ανέρχεται στα 250 ευρώ.
Οπως, άλλωστε σχολίασε τις προηγούμενες ημέρες η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Ολα τα επιδόματα παλιά μέχρι το 2019 δίνονταν κάθε μήνα διαφορετική ημέρα. Τώρα, τα δίνουμε την τελευταία εργάσιμη του μήνα. Αυτή η έξτρα ενίσχυση θα δοθεί πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, γύρω στις 20 Δεκεμβρίου».
- «Το δεύτερο και πιο ελεύθερο κοινοβούλιο»: Πού βρισκόταν το καφενείο της Αθήνας που έριχνε κυβερνήσεις;
- Από τη Θεσσαλία μέχρι την Κρήτη: 5 ζευγάρια πόλεων που θα έχουν για πάντα κόντρα
- Μαρία Καρυστιανού: Μετρά ημέρες για ανακοίνωση κόμματος; - «Ο Μάιος θα είναι ιστορικός μήνας»
- Η γνωριμία του Σακίλ ο'Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.