Μενού
  • Α-
  • Α+

Μειωμένες είναι οι τιμές συνολικά για τα προϊόντα που «μπήκαν» στο καλάθι του νοικοκυριού τη δεύτερη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου. Ηδη από το πρωί της Τετάρτης (9/11) στα σούπερ μάρκετ υπάρχουν ανανεωμένα «καλάθια» και συνολικά συμμετέχουν 942 προϊόντα σε όλες τις αλυσίδες. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωριάδης με ανάρτησή του στα social media παρουσίασε μία σύγκριση των τιμών στα 13 σούπερ μάρκετ με τις τιμές που έχουν τα προϊόντα τους στη δεύτερη εβδομάδα, συγκριτικά με την πρώτη. Στη λίστα που αναρτήθηκε περιλαμβάνονται αποκλειστικά προϊόντα ιδωτικής ετικέτας και φαίνεται πως πέντε σούπερ μάρκετ κατέβασαν τις τιμές τους, σε τέσσερα έχουν ανέβει ενώ στα υπόλοιπα είναι στα ίδια επίπεδα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Εξάλλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό μεταξύ των αλυσίδων σούπερ μάρκετ που όπως είπε θα λειτουργήσει και ήδη λειτουργεί. Παράλληλα όπως ανέφερε από την περασμένη Τετάρτη έχουμε σοβαρές μειώσεις σε πάρα πολλά προϊόντα και πιο συγκεκριμένα σε περισσότερα από 350 προϊόντα από τα 850 έχουν μείωση τιμής.

Παράλληλα, όπως είχε προαναγγείλει από την Τρίτη: «προστίθεται στον e-Kαταναλωτής και η εταιρεία e-food, η οποία αποφάσισε να φτιάξει το δικό της καλάθι του νοικοκυριού, το οποίο θα μπορούν οι καταναλωτές εφόσον το επιλέξουν να το παραγγείλουν».

Δείτε το καλάθι του νοικοκυριού ανά σούπερ μάρκετ

ΑΒ Βασιλόπουλος

Bazaar

Γαλαξίας

e-fresh

Discount Markt

Κρητικός

Lidl

Μασούτης

Market In

My Market

Σκλαβενίτης

Synka

Χαλκιαδάκης