Βλέποντας το πως κινείται η δικαιοσύνη στο Βέλγιο αναρωτιέμαι αν μετά από την εισαγωγή διαιτητών μήπως να εισάγουμε και δικαστές. Γιατί όπως και το κάνουμε ούτε μάθαμε τι έφαγε η Εύα για μεσημεριανό, ούτε τα στοιχεία της δικογραφίας, ούτε καν όλα τα ευρήματα της Αστυνομίας. Και εδώ φαίνεται η διαφορά μιας χώρας που λειτουργούν οι θεσμοί και της… μπανανίας.
Attica Bank και μέρισμα
Μιλάμε για την Attica Bank που άμεσα, όσο πιο άμεσα γίνεται, οι ιδιώτες μέτοχοι θα πρέπει να δείξουν πως μετέχουν στην αύξηση.
Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.