Μενού
akis-petretzikis
Άκης Πετρετζίκης | Instagram - @Akis_Petretzikis
  • Α-
  • Α+

«Λουκέτο» στα Kitchen Lab της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, στη Γλυφάδα και στην Αγία Παρασκευή, όπου βρισκόταν το στούντιο που έκανε τα γυρίσματα για τα επεισόδια στην τηλεόραση, βάζει ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ, Άκης Πετρετζίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το εγχείρημα του νικητή του πρώτου MasterChef ξεκίνησε το 2018, όταν και άνοιξε τα καταστήματα Kitchen Lab και Burger AP στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα και στο Σύνταγμα. Άξιο αναφοράς είναι ότι το εγχείρημα «αγκαλιάστηκε» από τον κόσμο.

Τα κέρδη από τον κορονοϊό και τι θα γίνει με τους εργαζομένους

Το εγχείρημά του απέδειξε την αντοχή του και στη δύσκολη, για τις επιχειρήσεις αλλά και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, περίοδο της καραντίνας του κορονοϊού, κατά τη διάρκεια της οποίας και πιο συγκεκριμένα το 2021 σημείωσε κέρδος 894.800 ευρώ. Δεν έλειπαν, εξάλλου, και οι συνεργασίες του γνωστού μάγειρα με δημοφιλείς εφαρμογές ντελίβερι, σε αρκετά βίντεο των οποίων είχε αναλάβει και ο ίδιος ρόλο... ντελίβερι.

Ωστόσο, στα τέλη του 2022 μπήκε λουκέτο στο Kitchen Lab της Γλυφάδας και μετά στο κατάστημα στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα πλέον να κατεβάζουν ρολά και τα δύο καταστήματα της Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα, στο ΓΕΜΗ έχει αναρτηθεί σχετική απόφαση, ενώ τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ. Πλέον, η εταιρεία μετέφερε την έδρα στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί αποζημιώσεις και πληρωθεί οι μισθοί προς το προσωπικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA