Τα τελευταία χρόνια η αναζήτηση ποιοτικού ακινήτου αποτελεί μια δύσκολη διαδικασία μετά την ραγδαία αύξηση των ζητούμενων τιμών μίσθωσης, αλλά και την αυξανόμενη δυναμική του κλάδου της βραχυχρόνιας μίσθωσης λόγω τουρισμού.
Δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε περιοχές που άλλοτε χαρακτηρίζονταν «φοιτητικές», να επιλέγουν πλέον να εγγράφουν τα ακίνητα τους σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, αλλάζοντας τον χάρτη της φοιτητικής κατοικίας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Κουκάκι, ο Νέος Κόσμος, αλλά και πολλές περιοχές του ιστορικού κέντρου τόσο της Αθήνας, όσο και της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Ο άντρας που είχε έμμονη ιδέα με την ανήλικη Τζόντι Φόστερ έκανε κάτι απερίγραπτο
- Ferto: Αντέγραψε ο Akylas τον Τάσο Μπουγά; Η σύγκριση των δύο τραγουδιών
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Το «σκωτσέζικο ντους» του Τραμπ, πόλεμος αντιπροτάσεων και η μεγάλη έξοδος των γιάνκηδων από την Ευρώπη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.