Ακριβότερο σε σχέση με τις προσδοκίες εξελίσσεται το φετινό ταξίδι του Πάσχα για χιλιάδες οδηγούς, καθώς η έξοδος που ξεκίνησε ήδη από τη Μεγάλη Τετάρτη βρίσκει τις τιμές των καυσίμων σε υψηλά επίπεδα, παρά τα πρώτα σημάδια αποκλιμάκωσης στη διεθνή αγορά.
Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, το Brent κινείται στα 98,36 δολάρια το βαρέλι, δίνοντας ένα σήμα σταθεροποίησης, ενώ στην ελληνική αγορά εκτιμάται ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αποκλιμάκωση στις τιμές χονδρικής τόσο για τη βενζίνη όσο και για το πετρέλαιο κίνησης.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Ο Πειραιάς δεν κοιμήθηκε: Πανηγυρισμοί μέχρι το πρωί για το 4ο ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού
- Γωγώ Μαστροκώστα: Όταν μιλούσε για τη μάχη της με τον καρκίνο και έστελνε μήνυμα αισιοδοξίας
- Πατροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του
- Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του κόμματος Τσίπρα: Οι στενοί συνεργάτες και η ψηφιακή στροφή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.