Μενού
Τα Zara στο Μινιόν
Επαναλειτουργία καταστήματος στο Μινιόν | Intime
  • Α-
  • Α+

Το φωτογραφικό πρακτορείο Intime έφερε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την επανέναρξη του πρώτου καταστήματος στο ιστορικό κτίριο του Μινιόν, με Αθηναίους και μη να κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Πρόκειται για κατάστημα Zara, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο ισόγειο του ιστορικού πολυκαταστήματος Μινιόν, που για αρκετές δεκαετίες είχε ταυτιστεί με την έννοια της εμπορικής πρωτοπορίας στην Αθήνα.

Άνοιξε το Μινιόν στην Αθήνα
Άνοιξε το Μινιόν στην Αθήνα | Intime

 

Άνοιξε το Μινιόν στην Αθήνα
Άνοιξε το Μινιόν στην Αθήνα | Intime

 

Άνοιξε το Μινιόν στην Αθήνα
Άνοιξε το Μινιόν στην Αθήνα | Intime
Άνοιξε το Μινιόν στην Αθήνα
Άνοιξε το Μινιόν στην Αθήνα | Intime

Η λεπτομέρεια στον τοίχο του καινούργιου Μινιόν

27 χρόνια μετά από την παύση της λειτουργίας του θα επαναλειτουργήσει διαθέτοντας μεταξύ άλλων διαμερίσματα, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ήδη τον εξωτερικό μέρος είναι εντυπωσιακό, εκείνο όμως που κάνει τη διαφορά είναι μια μικρή λεπτομέρεια στη διακόσμηση του ισογείου. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Reader, τα τουβλάκια που έχουν χρησιμοποιηθεί, παραπέμπουν στο λογότυπο του παλιού Μινιόν.

Μία... πινελιά νοσταλγίας, ιδιαίτερα για όλους όσοι είχαν προλάβει το πολυκατάστημα στις δόξες του.

Όπως έχει αναφέρει και το Insider, έχουν μισθωθεί χώροι σε υπηρεσίες της ΔΕΗ που έχει εγκατασταθεί στο πρώην θρυλικό πολυκατάστημα, ενώ ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαμορφώσεις στους χώρους των εμπορικών χώρων του καταστήματος Zara, καθώς και των γραφείων του ισπανικού ομίλου Inditex. Υπενθυμίζεται ότι ακίνητο του Μινιόν, συνολικής επιφανείας 18.580 τ.μ., αποτελείται από τα κτήρια Α και ΒΓΔΕ επί των οδών Πατησίων, Σατωβριάνδου, Δώρου και Βερανζέρου.

Οι γραφειακοί χώροι εμβαδού 7.700 τ.μ. καταλαμβάνουν τους υψηλότερους ορόφους των κτιρίων ΒΓΔΕ του Μινιόν, από τον 3ο έως τον 7ο, ενώ οι εμπορικοί χώροι καταλαμβάνουν συνολικά περί τα 6.100 τ.μ.

Στο 8ροφο κτίριο Α, στη συμβολή των πεζοδρόμων Σατωβριάνδου και Δώρου, σε προσεχές στάδιο θα αναπτυχθεί το οικιστικό project, που δρομολογεί η Dimand, με τη δημιουργία περίπου 35 διαμερισμάτων εμβαδού 65-125 τ.μ..

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...