Μενού
aade
ΑΑΔΕ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οι τροποποιήσεις στη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος λόγω του Καθολικού Πάσχα, έφεραν την παράταση στις προθεσμίες πληρωμών των φορολογούμενων προς την ΑΑΔΕ. Με ανακοίνωσή της η Αρχή ενημερώνει πως οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών παρατείνονται μέχρι και την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή μέχρι και τις 2 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση, σημειώνεται: «Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει της Απόφασης ΠΟΛ. 1061/2018 (ΦΕΚ B 1167), οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών στη Φορολογική Διοίκηση και των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων που λήγουν στις ορισθείσες  ημέρες ειδικής αργίας διατραπεζικών συναλλαγών (29/3/2024 και 1/4/2024 - Καθολικό Πάσχα) παρατείνονται μέχρι και την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή μέχρι και τις 2 Απριλίου 2024.

Οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων που λήγουν την Παρασκευή 29/3 και τη Δευτέρα 1/4 δεν επηρεάζονται από την τραπεζική αργία και παραμένουν αμετάβλητες».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA