Μενού
niagara
Καταρράκτες Νιαγάρα | Twitter @JackPosobiec
  • Α-
  • Α+

Εικόνα παράλυσης παρουσιάζουν οι περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Η ιστορική κακοκαιρία που σάρωσε τις ΗΠΑ τα προηγούμενα 24ωρα άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες με τα σωστικά συνεργεία να συνεχίζουν να αναζητούν επιζώντες ή θύματα κάτω από το χιόνι που έχει καλύψει τα πάντα.

Την δραματική κατάσταση που επικρατεί αποτυπώνουν εντυπωσιακές εικόνες από τους παγωμένους καταρράκτες του Νιαγάρα λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών. Όπως φαίνεται στα εντυπωσιακά βίντεο που ανέβασαν χρήστες στο Twitter, ενώ φαίνεται πως «πάγωσαν» οι διάσημοι καταρράκτες, ουσιαστικά το νερό δεν σταματά ποτέ. Έτσι, συνεχίζει την πορεία του μέσα από το χιονισμένο τοπίο. Επιστημονικά αυτό εξηγείται πως κατά τη διάρκεια ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, η ομίχλη σχηματίζει μια κρούστα πάγου πάνω από το ορμητικό νερό, κάνοντάς το να φαίνεται σαν να έχουν σταματήσει στην πραγματικότητα οι Καταρράκτες. Ωστόσο, το νερό συνεχίζει να ρέει κάτω από τα φύλλα πάγου, δίνοντας ορισμένες εντυπωσιακές εικόνες.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA