Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και η προώθηση της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων είναι το κεντρικό μήνυμα που θέλει να περάσει η ΑΕΚ και σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε σε μία πολύ ιδιαίτερη κίνηση. Οι παίκτες παρατάχθηκαν στο γήπεδο, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αγκαλιά με οκτώ κουταβάκια τα οποία και αυτά αναζητούν υιοθεσία!

Οι «κιτρινόμαυροι» σε συνεργασία με τον αστικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου» περνούν το μήνυμα για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων ενώ η ολοκλήρωση της δράσης θα έρθει μόλις οι οκτώ «πρωταγωνιστές» της καμπάνιας αυτής βρουν κατάλληλο περιβάλλον.

«Προς μεγάλη μας ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι έχει ήδη εκδηλωθεί τεράστιο ενδιαφέρον μέσω της σελίδας του οργανισμού στο Facebook και οι υπεύθυνοι εξετάζουν ήδη τις υποψηφιότητες για υιοθεσία, ακολουθώντας τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για την άμεση ανταπόκριση! Η ολοκλήρωση αυτής της δράσης θα πρέπει να συνδυαστεί με την εύρεση του νέου κατάλληλου περιβάλλοντος για τους οχτώ αδέσποτους φίλους μας! Απευθυνθείτε άμεσα στη σελίδας του οργανισμού στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες και για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Σημαντικοί αρωγοί σε αυτή την καμπάνια της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι από την πρώτη στιγμή η εταιρεία PERFECT PET και η σειρά διατροφής ADVANCE, οι οποίες αποτελούν Επίσημους Χορηγούς της ενέργειας και θα στηρίξουν με δωρεάν προϊόντα (τροφές, αξεσουάρ και αναλώσιμα πρώτης ανάγκης) όλους όσους θα υιοθετήσουν τα σκυλάκια! Σημαντική είναι, επίσης, και συμβολή του καταστήματος PETSHOPAKI» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAEK.FC.OFFICIAL%2Fposts%2F6479878715386885&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA