ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
18/10/2021 10:51

Παίκτες της ΑΕΚ αγκαλιά με κουτάβια και μήνυμα «Υιοθετούμε τα αδέσποτα»

Οι παίκτες της ΑΕΚ παρατάχθηκαν πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έχοντας στην αγκαλιά τους αδέσποτα κουτάβια σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο απέναντι στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παίκτες της ΑΕΚ αγκαλιά με κουτάβια και μήνυμα «Υιοθετούμε τα αδέσποτα»
Αθλητές της ΑΕΚ με κουτάβια (πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και η προώθηση της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων είναι το κεντρικό μήνυμα που θέλει να περάσει η ΑΕΚ και σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε σε μία πολύ ιδιαίτερη κίνηση. Οι παίκτες παρατάχθηκαν στο γήπεδο, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αγκαλιά με οκτώ κουταβάκια τα οποία και αυτά αναζητούν υιοθεσία!

Οι «κιτρινόμαυροι» σε συνεργασία με τον αστικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου» περνούν το μήνυμα για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων ενώ η ολοκλήρωση της δράσης θα έρθει μόλις οι οκτώ «πρωταγωνιστές» της καμπάνιας αυτής βρουν κατάλληλο περιβάλλον.

«Προς μεγάλη μας ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι έχει ήδη εκδηλωθεί τεράστιο ενδιαφέρον μέσω της σελίδας του οργανισμού στο Facebook και οι υπεύθυνοι εξετάζουν ήδη τις υποψηφιότητες για υιοθεσία, ακολουθώντας τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για την άμεση ανταπόκριση! Η ολοκλήρωση αυτής της δράσης θα πρέπει να συνδυαστεί με την εύρεση του νέου κατάλληλου περιβάλλοντος για τους οχτώ αδέσποτους φίλους μας! Απευθυνθείτε άμεσα στη σελίδας του οργανισμού στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες και για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Σημαντικοί αρωγοί σε αυτή την καμπάνια της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι από την πρώτη στιγμή η εταιρεία PERFECT PET και η σειρά διατροφής ADVANCE, οι οποίες αποτελούν Επίσημους Χορηγούς της ενέργειας και θα στηρίξουν με δωρεάν προϊόντα (τροφές, αξεσουάρ και αναλώσιμα πρώτης ανάγκης) όλους όσους θα υιοθετήσουν τα σκυλάκια! Σημαντική είναι, επίσης, και συμβολή του καταστήματος PETSHOPAKI» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Αθλητές της ΑΕΚ με κουτάβια (πηγή: eurokinissi) Αθλητές της ΑΕΚ με κουτάβια (πηγή: eurokinissi) Αθλητές της ΑΕΚ με κουτάβια (πηγή: eurokinissi) Αθλητές της ΑΕΚ με κουτάβια (πηγή: eurokinissi)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΕΚ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ