Μενού
  • Α-
  • Α+

Για μία ακόμη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε τον κακό του εαυτό. Μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Εβερτον ο Ρονάλντο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και έφτασε στο σημείο να πετάξει το κινητό ενός αυτιστικού παιδιού, οπαδού της Εβερτον. Αμέσως, οι αντιδράσεις στα social media για τον χαρακτήρα του Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισαν, με τον Πορτογάλο άσο να προσπαθεί να τα... μαζέψει, ζητώντας συγγνώμη από τον 14χρονο και προσκαλώντας τον στο Ολντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει έναν αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Η μητέρα του 14χρονου, Σάρα Κέλι, μιλώντας μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν με την Εβερτον, ανέφερε στο «Liverpool Echo», πως ο γιος της παρακολούθησε τον πρώτο του ποδοσφαιρικό αγώνα κι ως... ενθύμιο του έμεινε μια μελανιά στο χέρι μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Κριστιάνο. «Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισαν να φεύγουν. Ήμασταν ακριβώς δίπλα στη φυσούνα όπου και περνούσαν οι παίκτες για τα αποδυτήρια. Ο γιος μου τους βιντεοσκόπησε όλους με το κινητό του. Εστίασε στον Ρονάλντο επειδή ο Πορτογάλος είχε κατεβάσει την κάλτσα του και το πόδι του αιμορραγούσε. Κατέβασε το τηλέφωνό του προς το πόδι του για να δει τι ήταν και δεν μίλησε καν. Τότε ο Ρονάλντο πέρασε δίπλα του και με τρομερό χτύπημα έσπασε το τηλέφωνο από το χέρι του γιου μου και συνέχισε να περπατά.

Έκλαιγα, ταράχτηκα, ο Τζέικομπ ήταν σε απόλυτο σοκ, είναι αυτιστικός και έχει επίσης δυσπραξία, οπότε δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μέχρι να επιστρέψει τώρα στο σπίτι. Είναι πραγματικά στενοχωρημένος γι' αυτό και τον αποτρέπει να πάει ξανά στο παιχνίδι. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου που πήγε», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Τζέικ.

Η συγγνώμη του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο ίδιος ο Ρονάλντο, πάντως, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, με ανάρτησή του στο Instagram και κάλεσε τον νεαρό οπαδό σε έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ. «Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε», είπε. «Παρόλα αυτά, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη ευ αγωνίζεσθαι και αθλητικού πνεύματος».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA