Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη της διοίκησης αλλά και φίλοι του Παναθηναϊκού, έστησαν τεράστιο γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, μετατρέποντας το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάνε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα σε... πέταλο της Λεωφόρου. Οι δύο τραγουδιστές είχαν την ονομαστική τους εορτή και το κλίμα ήταν γενικώς αρκετά... εορταστικό. 

O Τάσος Χατζηγιοβάννης και ο Γιάννης Κώτσιρας, μάλιστα έκλεψαν την παράσταση όταν ανέβηκαν στην πίστα και έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες με το ζεϊμπέκικο που χόρεψαν. Από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, ήταν και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του.

Από το γλέντι απουσίαζαν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον δεύτερο να μην είναι λάτρης των μπουζουκιών, επιλέγοντας να ξεκουραστεί μετά από μία άκρως απαιτητική σεζόν.  Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να μην τραγούδησε τον ύμνο του «τριφυλλιού», όμως σήκωσε στην πίστα τον Δημήτρη Κουρμπέλη κι αφιέρωσε σε όλη την ομάδα την μεγάλη του επιτυχία «Στην Αθήνα μου».

Ο Φεντερίκο Μακέντα δεν αγωνίστηκε στον τελικό λόγω της αποβολής του στην Τούμπα, όμως στο Teatro ανέλαβε δράση και τραγούδησε σε άπταιστα ελληνικά το «Τι να το κάνω», μέσα σε αποθέωση. Όπως είναι λογικό, το Κύπελλο έκανε αρκετές βόλτες, καθώς όλοι ήθελαν να βγάλουν μία φωτογραφία με την κούπα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA