Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της εθνικής Ουκρανίας μετά τη ρωσική εισβολή είναι γεγονός, καθώς το βράδυ της Τετάρτης αγωνίστηκε με τη Σκωτία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους παίκτες του Ολεξάντρ Πετράκοφ να εμφανίζονται με σημαίες στις πλάτες τους κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου.

Διαβάστε ακόμη: Basket League: Επιβλητικός Ολυμπιακός και μέσα στην Πάτρα - Μία νίκη μακριά από τον τελικό

Αγκαλιά με μια τεράστια σημαία της Ουκρανίας κάθε ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, την ώρα που στην εξέδρα του «Χάμπντεν Παρκ» οι φίλοι της ομάδας τραγούδησαν με πάθος τον εθνικό τους ύμνο.

Οι Ουκρανοί εμφανίστηκαν αρκετά ψυχωμένοι στη Γλασκώβη για τον εναπομείναντα ημιτελικό των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, θέλοντας να στείλουν μέσω της εικόνας αυτής και ένα πολιτικό μήνυμα. Ο αποψινός ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 24 Μαρτίου, όμως -λόγω του πολέμου- το ματς αναβλήθηκε από την FIFA.

Ετσι, οι παίκτες της Ουκρανίας εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, καλυμμένοι ο καθένας με μια ουκρανική σημαία. Την ίδια στιγμή, η εξέδρα της Ουκρανίας είχε πολύ έντονο... παλμό, με τους φιλάθλους να δίνουν το στίγμα τους κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, δείγμα του κλίματος που επικρατεί για τον συνεχιζόμενο πόλεμο από τη Ρωσία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA