Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από δεκαεννέα χρόνια, τέσσερις μήνες και 27 ημέρες, ή εναλλακτικά 7.090 ημέρες και συγκεκριμένα μετά από ένα 4-0 επί του Αρη στις 3 Μαΐου 2003, η ποδοσφαιρική ΑΕΚ ξαναμπαίνει στο σπίτι της καθώς εγκαινιάζεται το νέο γήπεδο της Ενωσης, η Αγιά Σοφιά «OPAP Arena» που θα μεγαλώσει και θα γαλουχήσει τις επόμενες γενιές ΑΕΚτζήδων. Περίπου 30.000 τυχεροί έχουν δώσει το «παρών» για να παρακολουθήσουν από κοντά τα εγκαίνια που άρχισαν στις 20:30, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν τη δυνατότητα να δουν την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

Η ΠΑΕ απηύθυνε συνεχείς εκκλήσεις να μεταβεί πολύ νωρίς ο κόσμος στην εγκατάσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια, ακόμα και από τις 5 το απόγευμα, ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, ενώ η θεματολογία της εκδήλωσης να περιστρέφεται γύρω από την Ιστορία του συλλόγου, με πολλά βίντεο για τις σημαντικότερες στιγμές της ΑΕΚ και με 23 θρύλους της ομάδας να αναμένεται να παρελάσουν στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά, δεν θα λείπει η αναφορά στον προσφυγικό ελληνισμό, με τη βραδιά να αναμένεται να είναι φαντασμαγορική καθώς οι διοργανωτές της φιέστας να θέλουν να χαραχτεί η 30η Σεπτεμβρίου 2022 για πάντα στη μνήμη των απανταχού ΑΕΚτζήδων.

Δείτε στο Gazzetta το LIVE από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA