Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι και αν η Σαουδική Αραβία είναι ένα... ασήμαντο ποδοσφαιρικό μέγεθος, αυτό που πέτυχε με την πρώτη νίκη της σε Μουντιάλ με αντίπαλο τη μεγάλη Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, έφερε όχι μόνο χαμόγελα, όχι μόνο πανηγυρισμούς, ένα... ξέφρενο γλέντι με πειράγματα από τους Σαουδάραβες που βγήκαν από τα σπίτια τους και χάρηκαν με την καρδιά τους τον ιστορικό θρίαμβο επί της Αλμπισελέστε. Αρχικά πανηγυρίζοντας έξαλλα εντός, αλλά και εκτός γηπέδου. Στη συνέχεια μάλιστα... τρόλαραν και τον Λιονέλ Μέσι με την αντιγραφή του περίφημου «σιου», του πανηγυρισμού σήμα κατατεθέν του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Διαβάστε ακόμη: FIFA: Μουντιάλ στη Βόρεια Κορέα μετά το Κατάρ θέλει ο Ινφαντίνο

Εξίσου πανηγυρικό όμως ήταν το κλίμα και στη φυσούνα των αποδυτηρίων με τους παίκτες της Σαουδικής Αραβίας να λάμπουν από χαρά. Εξίσου έντονοι όμως ήταν οι πανηγυρισμοί και στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας με τον κόσμο να βγαίνει στο δρόμο να πανηγυρίζει. Ενώ εντυπωσιακοί ήταν και οι τίτλοι στις ιστοσελίδες της Σαουδικής Αραβίας, αν και όπως η πλειοψηφία των αναγνωστών μας δεν καταλαβαίνουμε λέξη από αυτά που γράφονται. 

Κηρύχθηκε εθνική αργία!

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η Τετάρτη (23/11) θα αποτελεί ημέρα γιορτής για τη Σαουδική Αραβία, καθώς ανακοινώθηκε αργία. Το Saudi Press Agency αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Η Τετάρτη θα είναι ημέρα αργίας για όλους τους εργαζόμενους, σε όλους τους κλάδους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, αλλά και για τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
https://streamable.com/e1lzon
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA