Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αγγλία έκανε ένα... περίπατο κόντρα στην Ουαλία (3-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των 16 του Μουντιάλ στο Κατάρ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη! Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια Αφρικής είχε προκριθεί λίγο νωρίτερα κερδίζοντας τον Ισημερινό με 2-1. Στα νοκ άουτ ματς πέρασε και η Ολλανδία που ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Κατάρ (2-0) και εκεί θα βρεθεί απέναντι στις ΗΠΑ που ίδρωσαν μεν... προκρίθηκαν δε με το «φτωχό» 1-0 απέναντι στο μαχητικό Ιράν.

Διαβάστε ακόμη: Μουντιάλ 2022: Μόνο 400 - 500 θανάτους εργατών παραδέχεται αξιωματούχος του Κατάρ

ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ 3-0

Το 104ο ραντεβού ανάμεσα στην Αγγλία και στην Ουαλία και πρώτο σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την πρώτη με 3-0, αποτέλεσμα που χάρισε στα «Τρία Λιοντάρια» την πρωτιά του 2ου ομίλου (δύο νίκες και μία ισοπαλία) και το «εισιτήριο» για τα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης. Την Κυριακή (4/12) η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ θα βρει απέναντί της τη Σενεγάλη (2η του 1ου γκρουπ) σε ματς με... φόντο τους προημιτελικούς, ενώ η Ουαλία μετά τη σημερινή της ήττα (2η μετά το 2-0 από το Ιράν) στην πρώτη παρουσία της σε τελικούς Μουντιάλ μετά το 1958, αποκλείστηκε κι επιστρέφει... σπίτι της με απολογισμό 2 ήττες και μία ισοπαλία (1-1 με τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα).

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Άγγλων ήταν ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο. Γενικά, πάντως, η ομάδα του Σαουθγκέιτ δεν είχε καμία σχέση με εκείνη που έπαιξε εναντίον του Ιράν, ιδιαίτερα στο β΄ μέρος στο οποίο κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Η κριτική που δέχτηκε η Αγγλία, αλλά και ο προπονητής της μετά το 0-0 με τις ΗΠΑ, ανάγκασε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Τριών Λιονταριών» παρέταξε μια ενδεκάδα με τέσσερα νέα πρόσωπα και συγκεκριμένα τους Γουόκερ, Χέντερσον, Φόντεν και Ράσφορντ να παίρνουν τις θέσεις των Τρίπιερ, Μέισον Μάουντ, Σάκα και Στέρλινγκ.

Αλλαγές έκανε και ο Ρομπ Πέιτζ στην ενδεκάδα της Ουαλίας, μετά την ήττα από το Ιράν. Τα νέα πρόσωπα ήταν τρία, με το ένα από αυτά, τον Γουόρντ να παίρνει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια μετά την αποβολή του Χένεσι στην αναμέτρηση με τους Ασιάτες. Επίσης, οι Άλεν και Τζέιμς βρέθηκαν στους πρώτους «11» αντί των Γουίλσον και Ρόμπερτς που είχαν ξεκινήσει με το Ιράν. Η Αγγλία έβγαινε πιο οργανωμένα στην επίθεση στα πρώτα λεπτά κι έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 10΄, με τον Γουόρντ να σταματά σωτήρια τον Ράσφορντ (ασίστ από τον Κέιν) στο τετ-α-τετ που είχαν. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 30 λεπτά για την καταγραφή της δεύτερης καλής φάσης στον αγώνα, ξανά με πρωταγωνιστές τους Αγγλους. Το σουτ του Φόντεν στο 37΄ μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε και το βολ πλανέ του Ράσφορντ δύο λεπτά αργότερα. 

Ένα σουτ του Άλεν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (άουτ), ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Ουαλία στο πρώτο 45λεπτο, το οποίο τελείωσε 0-0. Η Αγγλία ήταν ανώτερη, είχε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ράσφορντ στο ξεκίνημα, κράτησε περισσότερο τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν βρήκε λύσεις απέναντι στο αμυντικό... τείχος των Ουαλών, που ήταν φανερό από τα πρώτα λεπτά ότι ο στόχος τους ήταν πώς θα «κλέψουν» το ματς μέσα από κάποια αντεπίθεση. Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη αποδόθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με την Αγγλία να «σφραγίζει» την ανωτερότητά της με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά και ταυτόχρονα να «κλειδώνει» επί της ουσίας την πρωτιά του γκρουπ και την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Ράσφορντ και Φόντεν ήταν οι πρωταγωνιστές και σκόρερ στο 50΄ και 52΄. Την πρώτη φορά ο Φόντεν κέρδισε (ανύπαρκτο) φάουλ έξω από την περιοχή και ο Ράσφορντ με απευθείας εκτέλεση έβαλε μπροστά την Αγγλία (1-0), για να έρθει ο Ράσφορντ τη δεύτερη να κλέψει τη μπάλα στην προσπάθεια των Ουαλών να οργανωθούν έξω από την περιοχή τους, να δώσει στον Κέιν και ο αρχηγός με ασίστ... μισό γκολ να δώσει την ευκαιρία στον Φόντεν από κοντά να «γράψει» το 2-0. Ο σέντερ φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, ολοκλήρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση με ένα ακόμη προσωπικό γκολ στο 68ο λεπτό, με σουτ μέσα από την περιοχή, κι απόλυτα δικαιολογημένα κατά τη στιγμή της αλλαγής του στο 76΄ γνώρισε την αποθέωση των Άγγλων φιλάθλων. 

ΟΥΑΛΙΑ (Ρομπ Πέιτζ): Γουόρντ, Μέπαμ, Ρόντον, Ντέιβις (59΄ Μορέλ), Αμπάντου, Ν. Γουίλιαμς (36΄ Ρόμπερτς), Άλεν (81΄ Κόλγουϊλ), Ράμσεϊ (46΄ Τζόνσον), Τζέιμς (77΄ Γουίλσον), Μπέιλ, Μουρ

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ (57΄ Αλεξάντερ Αρνολντ), Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο (65΄ Τρίπιερ), Ράις (58΄ Φίλιπς), Χέντερσον, Μπέλιγχαμ, Φόντεν, Ράσφορντ (76΄ Γκρίλις), Κέιν (58΄ Γουίλσον) 

ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2-1

Η Σενεγάλη ήταν η απόλυτη θριαμβεύτρια στον «τελικό» με τον Ισημερινό που είχε ως... έπαθλο τη 2η θέση του 1ου ομίλου και την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, καθώς επικράτησε με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, σε ένα ματς με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων που «έσπασε» καρδιές μέχρι το τελικό σφύριγμα του Κλεμάν Τουρπέν. Τα «λιοντάρια της Τεράνγκα», αν κι αγωνίζονται στο εφετινό Μουντιάλ χωρίς τον ηγέτη τους Σαντιό Μανέ, προηγήθηκαν στο 44’ με το εύστοχο πέναλτι του Σαρ και παρά την ισοφάριση του Καϊσέδο στο 68’, ο αρχηγός, Καλιντού Κουλιμπαλί στο 70’ έδωσε το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Σενεγαλέζους.

Στο «Khalifa International Stadium» της Ντόχα, η Σενεγάλη ήταν πιστή στο ραντεβού της με την πρόκριση σε νοκ-άουτ φάση έπειτα από 20 χρόνια. Με τον Αλιού Σισέ να οδηγεί την ομάδα του στον επόμενο γύρο, αυτή τη φορά σαν προπονητής, στην επέτειο δύο χρόνων από τον θάνατο του εμβληματικού μέσου της Σενεγάλης, Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Οι Αφρικανοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και ξεκίνησαν το ματς με πολύ μεγάλη ένταση. Στο 3’ ο Ιντρίσα Γκέιγ και στο 8’ ο Ντιά έχασαν μοναδικές ευκαιρίες σουτάροντας άουτ αν και βρέθηκαν σε θέση βολής απέναντι στον Γκαλίντες. Η πίεση των Σενεγαλέζων ανταμείφθηκε στο 44’, όταν Χινκαπιέ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σαρ. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε κάνοντας το 1-0 για τους Σενεγαλέζους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ισημερινός βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και να ξαναπάρει το «εισιτήριο» της πρόκρισης στα δικά του χέρια. Οι αλλαγές του Άλφαρο τόνωσαν την επίθεση της ομάδας του με τον Σιφουέντες να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 49’ μπροστά από τον Μεντί. Στο 68’ από εκτέλεση κόρνερ, ο Τόρες έπιασε την πρώτη κεφαλιά κι ο Καϊσέδο από κοντά έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η χαρά των παικτών του Ισημερινού κράτησε, ωστόσο, μόλις δύο λεπτά. Στο 70’ από εκτέλεση φάουλ με γέμισμα από δεξιά, η μπάλα εξοστρακίστηκε στο σώμα του Βαλένσια, στρώθηκε στον Κουλιμπαλί που δεν αστόχησε κάνοντας με δυνατό βολέ το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (Γκουστάβο Αλφάρο): Γκαλίντες, Τόρες, Χινκαπιέ, Εστουπινιάν, Εστράδα (64’ Ρεάσκο), Πρεσιάδο (85’ Πορόσο), Γκρουέζο (46’ Σιφουάντες), Πλάτα, Καϊσέδο, Φράνκο (46’ Σαρμιέντο), Βαλένσια. 

ΣΕΝΕΓΑΛΗ (Αλιού Σισέ): Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Τζάκομπς, Σις (74’ Ν. Μεντί), Ιντρίσα Γκέιγ, Πάπε Γκέιγ, Εντιαγιέ (75’ Ντιένγκ), Σαρ, Ντιά (90’+5’ Παπ Αμπού Σισέ).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΑΤΑΡ 2-0 

H Ολλανδία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε 2-0 του Κατάρ, στην τελευταία αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο του Μουντιάλ 2022. Έτσι, η ομάδα του Λουϊς Φαν Γκάαλ εξασφάλισε την πρώτη θέση, που σημαίνει ότι το Σάββατο (3/12) στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη του 2ου ομίλου (μία εκ των Αγγλία, Ιράν, ΗΠΑ, Ουαλία). Το ματς έγινε στο στάδιο «Αλ Μπάιτ» στην πόλη Αλ Χορ και τα γκολ σημείωσαν ο Γκάκπο στο 26ο και Φρένκι ντε Γιονγκ στο 50ο λεπτό.  Το Κατάρ είχε ήδη αποκλειστεί πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και ήθελε να κλείσει έστω με έναν βαθμό αυτήν την πρώτη του παρουσία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήταν δύσκολη η αποστολή του και τελικά δεν τα κατάφερε... 

Στο 26΄ ο Κόντι Γκάκπο πήρε μια πάσα από τον Κλάασεν, έκανε διαγώνια κούρσα περίπου 20 μέτρων με δεξί σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Έτσι, ο 23χρονος επιθετικός της Αϊντχόφεν σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς παγκοσμίου κυπέλλου, προσθέτοντας το όνομά του σε ένα πολύ κλειστό “ club” θρυλικών Ολλανδών ποδοσφαιριστών. Αντίστοιχο επίτευγμα έχουν να επιδείξουν μόνο ο Γιόχαν Νέεσκενς (1974), ο Ντένις Μπέργκαμπ (1994) και ο Γουέσλι Σνάιντερ (2010).  Στο 50΄ ο Μπαρσάμ απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Μέμφις Ντεμπάι, όμως ο Φρένκι ντε Γιονγκ συνέλαβε... κοιμώμενους τους αμυντικούς του Κατάρ, μπήκε ανάμεσά τους και απλώς «έσπρωξε» τη μπάλα στα δίχτυα.

Ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της Μπαρτσελόνα με την εθνική μετά από σχεδόν τρία χρόνια και κάπου εκεί το ματς έλαβε τέλος όσον αφορά τον τελικό νικητή, αλλά και την ομάδα που θα κατακτούσε την πρώτη θέση του Α΄ ομίλου. Στις καθυστερήσεις ο Μπέρχαους έχασε την ευκαιρία να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, όταν το εκπληκτικό φαλτσαριστό του σουτ βρήκε στη συμβολή των δοκαριών του Μπαρσάμ. Οι «Οράνιε» βρίσκονται ξανά στα νοκ άουτ ενός παγκοσμίου κυπέλλου και η αλήθεια είναι ότι με τις τρεις πρώτες εμφανίσεις τους δικαιούνται να ονειρεύονται κάτι περισσότερο. Ίσως και μια πορεία αντίστοιχη με το 2010, όταν είχαν φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης της Νότιας Αφρικής. 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λουίς Φαν Χάαλ): Νόπερτ, Ακέ, φαν Ντάικ, Τίμπερ,  Μπλιντ, Ντάμφρις, Φρ. ντε Γιονγκ (86΄ Τέιλορ), ντε Ρόον (83΄ Κόπμαϊνερς), Κλάασεν (66΄ Μπέρχαους), Ντεπάι (66΄ Γιάνσεν), Γκάκπο (83΄ Βέγκχορστ). 

ΚΑΤΑΡ (Φέλιξ Σάντσεθ): Μπαρσάμ, Αλαά (85΄ Αμπντουλαζίζ), Χασάν, Κούκι, Μιγκέλ, Μοχαμάντ (85΄ Μουσαάμπ), Μαντίμπο (64΄ Μπουντιάφ), Χατέμ, Αλ Χαϊντός (64΄ Ασαντάλα), Αφίφ, Αλμόεζ Αλί (64΄ Μουντάρι).

ΙΡΑΝ - ΗΠΑ 0-1

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ακολούθησαν την Αγγλία στους νοκ άουτ αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, νικώντας το Ιράν 1-0 στο «Αλ Τουμάμα» της Ντόχα και κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Β΄ όμιλο με 5 βαθμούς, δύο λιγότερους από τα «Τρία Λιοντάρια» που επιβλήθηκαν με 3-0 της Ουαλίας στο βρετανικό ντέρμπι. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Γκρεγκ Μπελχάτερ θα βρει απέναντί της στη φάση των «16» την Ολλανδία του Λουίς Φαν Χάαλ για ένα εισητήριο στα προημιτελικό της διοργάνωσης, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (17:00) στο «Καλίφα Ιντερνάσιοναλ» στάδιο της Ντόχα ενώ οι Ασιάτες θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους, αφού ξεκίνησαν τον αγώνα με στόχο να μη χάσουν κι όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο δεν είχαν χρόνο...  

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι ΗΠΑ άρχισαν να πιέζουν κι έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες, στο 28΄ με τον Γουεά να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στην αγκαλιά του Μπεϊρανβάντ, ενώ στο 33΄ και σε γύρισμα του Σάρτζεντ ο 22χρονος γιος του θρυλικού Ζορζ Γουεά αστόχησε. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον Πούλισικ στο 38΄, όταν ο ΜακΚένι βρήκε τον Ντεστ κι εκείνος γύρισε στον άσο της Τσέλσι, που άνοιξε το σκορ με προβολή, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μοχαμαντί έδωσε τη θέση του στον Καρίμι, λόγω τραυματισμού.

Οι Ιρανοί προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο αφού τους αρκούσε η ισοπαλία και στο 52΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γκόντος, η κεφαλιά του οποίου έστειλε την μπάλα άουτ. Η ομάδα του Κεϊρός είχε βάλει την μπάλα κάτω και προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, με τον Γκόντος, που είχε μπει αλλαγή στη θέση του Αζμούν, να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία στο 65΄, όταν στο γύρισμα του Αμπντουλαχί έπιασε απευθείας ένα φαλτσαριστό σουτ κι έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τέρνερ. Στο 90΄+3, όταν σε εκτέλεση φάουλ από αριστερά ο Πουραλιγκαντζί βρέθηκε λίγο πάνω από το έδαφος για να πιάσει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από τη δεξιά δοκό και στο 90΄+8 ο Ζίμερμαν έδιωξε την μπάλα ένα μέτρο πριν τη γραμμή του Τέρνερ που είχε συγκρουστεί με τον Ανσαριφάρντ, στο «κύκνειο άσμα» των Ιρανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

ΙΡΑΝ (Κάρλος Κεϊρός): Μπεϊρανβάντ, Ρεζαϊάν, Μοχαμαντί (45΄+2 Καριμί), Χοσεϊνί, Πουραλιγκανζί, Εζατολαχί, Νουρουλαχί (71΄ Τοραμπί), Χατζισαφί (71΄ Μπορανί), Ταρεμί, Γκολιζαντέχ (77΄ Ανσαριφάρντ), Αζμούν (46΄ Γκόντος).

ΗΠΑ (Γκρεγκ Μπελχάτερ): Τέρνερ, Ντεστ (82΄ Ζίμερμαν), Ρόμπινσον, Ριμ, Βίκερς, ΜακΚένι (65΄ Ακόστα), Άνταμς, Μούσα, Γουεά (82΄ Μουρ), Πούλισικ (46΄ Άρονσον), Σάρτζεντ (77΄ Ράιτ)

Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

(49) Khalifa, Ντόχα: Ολλανδία – ΗΠΑ (17:00, ANT1)

(50) Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan: 1C – 2D (21:00, ANT1)

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

(52) Al-Thumama, Ντόχα: 1D – 2C (17:00, ANT1)

(51) Al-Bayt, Al-Khor: Αγγλία – Σενεγάλη (21:00, ΑΝΤ1)

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

(53) Al-Janoub, Al-Wakrah: 1Ε – 2F (17:00, ANT1)

(54) 974 Stadium, Ντόχα: 1G – 2H (21:00, ANT1)

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου

(55) Education City, Ντόχα: 1F – 2E (17:00, ANT1)

(56) Lusail, Lusail: 1H – 2G (21:00, ANT1)

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

(58) Education City, Ντόχα: Νικητής 53 – Νικητής 54 (17:00, ΑΝΤ1)

(57) Lusail, Lusail: Νικητής 49 – Νικητής 50 (21:00, ΑΝΤ1)

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

(60) Al-Thumama, Ντόχα: Νικητής 55 – Νικητής 56 (17:00, ΑΝΤ1)

(69) Lusail, Lusail: Νικητής 51 – Νικητής 52 (21:00, ΑΝΤ1)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου

Lusail, Lusail: Νικητής 57 – Νικητής 58 (21:00, ΑΝΤ1)

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Al-Bayt, Al-Khor: Νικητής 59 – Νικητής 60 (21:00, ΑΝΤ1)

ΤΕΛΙΚΟΙ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

Khalifa, Ντόχα: Μικρός Τελικός (17:00, ΑΝΤ1)

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Lusail, Lusail: Τελικός (17:00, ΑΝΤ1)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

1ος όμιλος

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.

Ολλανδία 3 5-1 7

Σενεγάλη 3 5-4 6

Ισημερινός 3 4-3 4

Κατάρ 3 1-7 0

2ος όμιλος

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.

Αγγλία 3 9-2 7

ΗΠΑ 3 2-1 5

Ιράν 3 4-7 3

Ουαλία 3 1-6 1

3ος όμιλος

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.

Πολωνία 2 2-0 4

Αργεντινή 2 3-2 3

Σαουδική Αραβία 2 2-3 3

Μεξικό 2 0-2 1

4ος όμιλος

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.

Γαλλία 2 6-2 6

Αυστραλία 2 2-4 3

Δανία 2 1-2 1

Τυνησία 2 0-1 1

5ος όμιλος

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.

Ισπανία 2 8-1 4

Ιαπωνία 2 2-2 3

Κόστα Ρίκα 2 1-7 3

Γερμανία 2 2-3 1

6ος όμιλος

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.

Κροατία 2 4-1 4

Μαρόκο 2 2-0 4

Βέλγιο 2 1-2 3

Καναδάς 2 1-5 0

7ος όμιλος

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.

Βραζιλία 2 3-0 6

Ελβετία 2 1-1 3

Καμερούν 2 3-4 1

Σερβία 2 3-5 1

8ος όμιλος

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.

Πορτογαλία 2 5-2 6

Γκάνα 2 5-5 3

Ουρουγουάη 2 0-2 1

Νότια Κορέα 2 2-3 1

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA