Μενού
  • Α-
  • Α+

«Έτοιμος» να αντιμετωπίσει «τα προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ» δήλωσε μιλώντας στο ρ/σ ΘΕΜΑ FM, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος που έχει δηλώσει «παρών» στην κούρσα για την ηγεσία του, απέναντι από τη Φώφη Γεννηματά

Ο Ανδρέας Λοβέρδος που πρόσφατα «καρατομήθηκε» από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος με απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε πως «αυτό το θέμα έχει τελειώσει. Ό,τι αισθάνθηκα, το είπα στη δήλωσή μου. Δεν ασχολούμαι».  

Παρόλα αυτά, χρέωσε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ «αμφιθυμία σε πολλά θέματα» που σύμφωνα με τον ίδιο «έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα», ενώ ξεκαθάρισε πως εκείνος μπορεί καλύτερα

«Το βασικό πρόβλημα του κόμματος είναι να απαγκιστρωθεί από την στασιμότητα, να μην την αναπαράγει άλλο. Αυτό το ποσοστό δεν επιτρέπει σε ένα κόμμα να συνεργαστεί, γιατί θα το καταπιούν. Δείχνει ότι υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα, που δεν το αφήνει να μεγαλώσει. Μπορώ να πετύχω, να συμβάλω, ώστε να επιτύχουμε τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών του, που θα το καταστήσει κύριο παράγοντα, ένα μάχιμο κόμμα» σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Απαντώντας στο ερώτημα «αν η υποψηφιότητά του ευνοεί τη Νέα Δημοκρατία», ο ίδιος σημείωσε «Κανείς δεν έχει τολμήσει να μου το πει και να με κοιτάει στα μάτια «εσύ είσαι δεξιός». Παράλληλα επιτέθηκε σφοδρότατα κατά του ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε «Διέσυρε και τραυμάτισε την έννοια του προοδευτισμού» και εξήγησε πως «Όταν είσαι στο 6%, αυτός που σου προτείνει συνεργασία θέλει να σε καταπιεί, δεν θέλει να σε σεβαστεί, αν παρακάμψεις τα μεγέθη της πολιτικής δύναμης, τότε κακό του κεφαλιού σου».

Διαβάστε Ακόμα 

«Γκάζι» Μαξίμου σε υπουργούς και υφυπουργούς - Ενεργοποιείται μηνιαίος έλεγχος απόδοσης

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Δεν περίμενα να υπάρχει «τάση Κουφοντίνα» στον ΣΥΡΙΖΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA