Μενού
  • Α-
  • Α+

 «Guardian, New York Times, Politico είναι μερικά από τα Μέσα που διασύρουν τη χώρα μας για το κορονογλέντι του κύριου Μητσοτάκη στην Ικαρία, την ώρα που επιβάλλει σκληρά περιοριστικά μέτρα στους πολίτες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται και στον υπουργο εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, ο οποιος δηλώσε πως οι εκδηλωσεις αγαπης προς τον πρωθυπουργό στην Ικαρία οδήγησαν στο συνωστισμό:

«Αυτά για τον κύριο Βορίδη είναι όμως ψιλά γράμματα, αφού πίσω από την καταστρατήγηση για δεύτερη φορά των περιοριστικών μέτρων, είδε εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο του κυρίου Μητσοτάκη. Έτσι ονόμασε το τραπέζι 40 και πλέον ατόμων. Την ίδια ημέρα πάντως, στους απλούς πολίτες επιβλήθηκαν 2.200 πρόστιμα ύψους 700.000 ευρώ για παραβάσεις υγειονομικών μέτρων, αντίστοιχες με αυτές του κυρίου Μητσοτάκη και της παρέας του. Τα πρόστιμα όπως φαίνεται δεν είναι για τον μονάρχη κύριο Μητσοτάκη, μόνο για τους υπηκόους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα

Γεωργιάδης για το «γεύμα» στην Ικαρία: Δεν υπήρξε παραβίαση των μέτρων - Δεν φταίει ο πρωθυπουργός

Έφτασε μέχρι τον Guardian το «γεύμα στην Ικαρία» 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA