Μιλώντας από τη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζει ότι η υπουργός Πολιτισμού ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας η -τότε- ανώνυμη καταγγελία που τον ενέπλεκε σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης.
«Η κυρία Μενδώνη ζήτησε την ίδια μέρα την παραίτησή του και ακολουθήσαμε την οδό του Συντάγματος και του Κράτους Δικαίου για όλους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεραπετρίτης και απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε «δεν παρεμβαίνουμε στη δικαιοσύνη εμείς όπως κάνατε εσείς».
«Τι καταμαρτυρείτε αλήθεια στην κυρία Μενδώνη; Ότι δεν είχε καλό επικοινωνιακό χειρισμό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ. «Αναφερθήκατε σε συγκάλυψη. Ποια είναι η συγκάλυψη; Γνωρίζαμε ότι είχε τέτοια ποιότητα και τον διορίσαμε; Υπάρχει ένας που να γνωρίζει ό,τι γνώριζε η κυβέρνηση το ποιόν αυτού του ανθρώπου και τον διόρισε» συνέχισε.
«Πείτε το αλλά αφήστε τα υπονοούμενα γιατί δηλητηριάζουν τη δημοκρατία και την πολιτική» κατέληξε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.
Διαβάστε ακόμα
«Καρφιά» Κεφαλογιάννη για Μενδώνη: Υπάρχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη
Μπογδάνος: Αν ήμουν στη θέση της Μενδώνη θα παραιτούμουν
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.