Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπενθυμίζεται ότι ο ομότιμος καθηγητής, προ ημερών, ανέφερε ότι η Επιτροπή υπό την προεδρία του που είχε συσταθεί για τα περιστατικά αστυνομικής βίας έχει πάψει να λειτουργεί.

Πρωθυπουργικοί συνεργάτες μεταδίδουν στο Reader.gr ότι ο κ. Αλιβιζάτος είναι από αυτούς που έχουν ασχοληθεί όσο λίγοι με τα ζητήματα αστυνομικής βίας, εξ ου και ο κ. Μητσοτάκης θέλει να ακούσει την άποψή του, ενόψει και της παρουσίας του στη Βουλή την Παρασκευή, για να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για την αστυνομική βία. Συνεργάτες του πρωθυπουργού αναφέρουν, δε, ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πάει στη Βουλή με δέσμη προτάσεων.

Σε κάθε περίπτωση, η επανασύσταση της Επιτροπής Αλιβιζάτου δεν προβλέπεται, καθώς, όπως αναφέρουν πηγές, με το νέο θεσμικό πλαίσιο η διερεύνηση τέτοιων περιστατικών έχει ανατεθεί στον Συνήγορο του Πολίτη. Πάντως, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πολλές από τις προτάσεις της Επιτροπής Αλιβιζάτου έχουν υιοθετηθεί από την κυβέρνηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA