Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια μετά τη διασπορά του ιού στο νοσοκομείο «Μεταξά» γίνεται υποχρεωτική η διεξαγωγή rapid test δύο φορές την εβδομάδας στους υγειονομικούς.
Συγκεκριμένα την σχετική υποχρέωση θα έχει όλο το προσωπικό – ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό – των Μονάδων Υγείας του ΕΣΥ, που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί κατά του ιού.
Διαβάστε ακόμα
Συναγερμός στις αρχές - Εντοπίστηκε στην Αθήνα κρούσμα με συνδυασμό μεταλλάξεων
Κορονοϊός: 3.073 νέα κρούσματα - «Μαύρο» ρεκόρ με 645 διασωληνωμένους, 45 οι νέοι θάνατοι
- Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά την εμπρηστική επίθεση
- Η Τούνη ανεμίζει τα 500ευρα σε πισίνα στο Μπαλί και κάνει τον Λιάγκα να ξεσπά: «Ντρέπεται και η ντροπή»
- Πετράλωνα: «Άστεγοι» και οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας, υπέστη ζημιές μετά την κατάρρευση
- Δώρα Χρυσικού: «Εγώ δούλευα με καρκίνο και ο άλλος καθόταν στον καναπέ» - Τι είπε για τον πρώην της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.