Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο Twitter.
Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, οι γιατροί του συνέστησαν άμεση χειρουργική επέμβαση στο πόδι. «Όλα πήγαν καλά» ανέφερε, ενώ ευχαρίστησε και το προσωπικό του νοσοκομείου.
Συγκεκριμένα ανέφερε στην ανάρτησή του στο Twitter: «Μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας με μεγάλο πόνο στο πόδι μου, την Πέμπτη έπαθα μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυικής αδυναμίας. Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά».
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.