Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μενδώνη σε Τσίπρα: Ελάτε στην Ακρόπολη να σας ξεναγήσουμε

Πρόσκληση για να ξεναγήσει τον Αλέξη Τσίπρα στην Ακρόπολη απηύθυνε η Λίνα Μενδώνη με επιστολή της προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έστειλε σήμερα, Πέμπτη (8/4), επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα με την οποία τον προσκαλεί για μια ξενάγηση στην Ακρόπολη καθώς -όπως αναφέρει- παρακολουθώντας τις τελευταίες δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα έργα που εκτελούνται στον Ιερό Βράχο, αντιλαμβάνεται ότι «έχει έντονο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον χώρο».

Μάλιστα, όπως σημειώνει, προσκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθούν μαζί τον αρχαιολογικό χώρο και να τον ξεναγήσει, μαζί με τον ακαδημαϊκό καθηγητή Μανόλη Κορρέ.

Η υπουργός Πολιτισμού αναφέρει στην επιστολή της:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Παρακολουθώ με προσοχή τις δηλώσεις σας σχετικά με τα έργα και τις εργασίες αποκατάστασης που εκτελούνται από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στα επ’ αυτού κείμενα μνημεία και αντιλαμβάνομαι ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τον χώρο.

Ως εκ τούτου, επιτρέψτε μου παρακαλώ, να σας προσκαλέσω να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και να σας ξεναγήσουμε μαζί με τον Ακαδημαϊκό Καθηγητή κ. Μανώλη Κορρέ όποτε το πρόγραμμά σας το επιτρέπει.

Image

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Λίνα Μενδώνη #Αλέξης Τσίπρας #Ακρόπολη