Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στο Open, από την Πέμπτη 15 Απριλίου πρόκειται να διατεθούν δωρεάν self test σε περίπου 900.000 εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στο λιανεμπόριο, στην ανοιχτή εστίαση, στις τραπεζικές συναλλαγές και τη δικαιοσύνη.

Ερωτηθείς για το Πάσχα, ο υπουργός ανέφερε ότι «είμαστε πολύ πιο κοντά στην ελευθερία» αν και πρόσθεσε ότι είναι νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό.

Ο κ. Γεραπετρίτης υπογράμμισε ότι η βασική πολίτικη της κυβέρνησης είναι να ακούει τους ειδικούς, αξιολογώντας τα δεδομένα και εκτίμησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν οι εισηγήσεις της Επιτροπής. «Εμείς είμαστε έτοιμοι ως πολιτεία να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι χρειαστεί για να διευκολυνθεί η ελεγχόμενη κίνηση κατά τη διάρκεια του Πάσχα, οι ειδικοί θα πρέπει να είναι εκείνοι που θα μας το εισηγηθούν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεραπετρίτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA