Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ειρωνικά σχόλια υποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ τη παραδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη πως ήταν λάθος η στάση της ΝΔ αναφορικά με τη φαρμακευτική κάνναβη.

Σε καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, χαιρετίζει «τη μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη και την - έστω και με μεγάλη καθυστέρηση - παραδοχή πως οι επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:

«Χαιρετίζουμε την μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη και την - έστω και με μεγάλη καθυστέρηση - παραδοχή πως οι επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά. Μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη. Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA