Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από ούτε δύο χρόνια γάμου, η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας πήραν διαζύγιο και αυτή η εξέλιξη ήταν ένα σοκ για πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές και δημοσιογράφους. Όχι όμως και για τη Φαίη Σκορδά. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως το ζευγάρι δεν παρέμεινε επί της ουσίας παντρεμένο ούτε για αυτό το διάστημα των 23-24 μηνών, αλλά ήταν λιγότερο κι από χρόνο που κράτησε η έγγαμη πορεία τους.

Στην εκπομπή Πρωινό αναφέρθηκαν σε αυτή την είδηση και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και γνωρίζει προσωπικά την Έλενα Ράπτη, αποκάλυψε ότι ο γάμος τους έχει λήξει ουσιαστικά εδώ και ένα χρόνο, ενδεχομένως με κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης, οι οποίες απέβησαν άκαρπες. Ίσως δηλαδή το διαζύγιο που έγινε γνωστό τώρα, να έχει βγει από αρκετούς μήνες πιο πριν. Εξάλλου, η Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας κράτησαν τον γάμο τους μυστικό για τα μέσα ενημέρωσης, οπότε δε θα δυσκολευόντουσαν στο να μη γίνει γνωστό το διαζύγιο άμεσα.

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Ράπτη: Χωρίζουν με τον σύζυγο της Κίμωνα Μπάλλα - Η φωτογράφιση χωρίς τη βέρα πριν ένα χρόνο

«Ισχύει ότι δεν είναι μαζί. Οι δικοί της άνθρωποι κι εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε ακριβώς τι είχε συμβεί. Σαφώς όμως, όταν ξέρεις κάτι προσωπικό, δε θα το πεις σε καμία εκπομπή. Δεν είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα, δε χώρισαν τώρα. Εδώ και ένα χρόνο δεν είναι μαζί, η Έλενα Ράπτη δεν αναφέρεται στα προσωπικά της σε αυτό το διάστημα. Προφανώς, κάποιοι δημοσιογράφοι είχαν ψυλλιαστεί κάτι. Τον γάμο της τον είχε κρατήσει πολύ μυστικό, δηλαδή εγώ δεν ήξερα. Είναι 12 μήνες πια που δεν είναι μαζί. Δε βγαίνει να μιλήσει γι΄αυτό γιατί μπορεί να τη στενοχωρεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA