Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την Προανακριτική του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες κατά την περίοδο που ήταν υπουργός και τις αποκαλύψεις του Χρήστου Καλογρίτσα που μίλησε για «πληρωμένους βουλευτές», ρίχνοντας το γάντι στον Παύλο Πολάκη, όσο και για πληρωμένα μέσα, αναφέροντας συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
Διαβάστε ακόμη Καλογρίτσας σε Πολάκη: «Είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου - Ο ΣΥΡΙΖΑ μου χρωστάει»
«Ο κ. Καλογρίτσας συνεχίζει να προσφέρει άφθονο γέλιο με την κατάθεσή του στην Προανακριτική», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος της Κουμουνδούρου και συνεχίζει.
«Ο άνθρωπος που πρώτα δήλωσε ότι έβαλε μόνο το όνομα του, σήμερα παραδέχθηκε ότι έβαλε 14,5 εκατ. ευρώ. Άρα, αντί για "μπροστινός" του Παππά, όπως ισχυρίζονταν, ήταν τελικά "μπροστινός" του γιου του, Βλαδίμηρου Καλογρίτσα. Και, βεβαίως, όταν ο ψευδομάρτυρας κατάλαβε ότι άρχισε να αποκαλύπτεται μέσα από τις αντιφάσεις του, τον... έπιασε η συνηθισμένη αδιαθεσία του και δήλωσε «ψυχικά αδύναμος» να συνεχίσει την κατάθεσή του.
- Χανταϊός: Έφτασε στην Αθήνα ο Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο - Σκληρό πρωτόκολλο από ΕΟΔΥ
- Καιρός: Ξεκινάνε από τώρα τα 30αρια - Σε ποιες περιοχές και μέχρι πόσο θα κρατήσει το σύντομο καλοκαίρι
- Το κανάλι που διεκδικεί έντονα τη Σία Κοσιώνη - Και αυτός είναι ο ρόλος που θέλει να της δώσει
- Ο Στράτος Διονυσίου, η φυλακή και ο ξαφνικός θάνατος μέσα σε ταξί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.