Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεταφορά σε ειδικές εγκαταστάσεις κράτησης για όσους αλλοδαπούς επιτίθενται σε γυναίκες, απομόνωση και απέλαση πρότεινε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με ποστ που ανήρτησε στο Twitter, με αφορμή το περιστατικό στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όπου Πακιστανοί επιτέθηκαν σε 26χρονη και έκαναν live μετάδοση την πράξη τους. «Ίσως θα ήταν σκόπιμο να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, ώστε “φιλοξενούμενοι” που επιτίθενται σε γυναίκες να οδηγούνται αυτόματα σε ειδική εγκατάσταση κράτησης, ενδεχομένως και απομονωμένη, μέχρι να απελαθούν. Να καταστεί σαφές ότι τα ήθη τους δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας» έγραψε.

Διβάστε ακόμη:Αγία Μαρίνα: Ποινική δίωξη στους δύο άνδρες που ξεγύμνωσαν και βιντεοσκοπούσαν λουόμενη

https://twitter.com/bogdanosk/status/1401848083282071552?ref_src=twsrc^tfw

Αύριο Τρίτη η δίκη των δύο ανδρών 

 Την Τρίτη αναμένεται να δικαστούν τελικά από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο οι δυο Πακιστανοί, που καταγγέλθηκαν ότι μαζί με 4 ακόμη άτομα επιτέθηκαν σε 26χρονη στο Κορωπί. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία. Υπενθυμίζεται ότι μια 26χρονη κοπέλα την Κυριακή είχε πάει μαζί με τον σύζυγό της σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα του Κορωπίου. Την ώρα που το ζευγάρι βρισκόταν στο πάρκινγκ και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο ΙΧ αυτοκίνητο του, μία ομάδα 6 ατόμων προσέγγισε τη νεαρή κοπέλα και εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του συζύγου της προκειμένου να την παρενοχλήσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA