Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η Ελληνική Αστυνομία κινήθηκε συντονισμένα και επιβεβαίωσε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας» δήλωσε η κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά, το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Παππάς: Ποια είναι η Ουκρανή που τον έκρυβε - Τι σχέση έχει με τον Κασιδιάρη

Αναλυτικά ανέφερε σε γραπτή της δήλωση: «Η ελληνική Δημοκρατία αγωνίστηκε και απέβαλλε το τοξικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής. Το Κράτος Δικαίου στάθηκε σθεναρά απέναντι στους εγκληματίες. Με τη σύλληψη του Χρήστου Παππά κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της εγκληματικής οργάνωσης. Η Ελληνική Αστυνομία κινήθηκε συντονισμένα και επιβεβαίωσε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Και αυτό σε πείσμα των αρνητών της αποτελεσματικότητας των διωκτικών αρχών».

Την σύλληψη του Χρήστου Παππά, σχολίασε με καυστικό τρόπο και ο ΣΥΡΙΖΑ. «Χρειάστηκε μόλις 9 μήνες στον κύριο Χρυσοχοΐδη για να πράξει αυτό που έπρεπε να γίνει από την πρώτη μέρα: να συλλάβει τον νεοναζί Χρήστο Παππά, τον οποίον έχασε μέσα από τα χέρια του ενώ υποτίθεται πως τον φυλούσε πριν τη δίκη. Η θετική αυτή εξέλιξη υπό την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος δεν αναιρεί τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη. Από εδώ και πέρα αναμένουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ελπίζουμε να μην παραπέσει πουθενά ο νεοναζί και διασύρουν πάλι τη χώρα μας διεθνώς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...