Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υπόθεση με τις καταγγελίες της 19χρονης από την Ηλιούπολη για 39χρονο αστυνομικό (σ.σ.: σε καθεστώς αργίας με το ερώτημα της απόλυσης) και τον πατέρα της, ότι φέρονται να ασελγούσαν σε βάρος της, την χτυπούσαν και την εξέδιδαν, ανοίγει έναν κύκλο ερευνών για οργανωμένο κύκλωμα trafficking.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει και εξετάζεται αν το κύκλωμα είχε σχέση με studio ή καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μεταφερθεί USB, σκληροί δίσκοι, κινητά, που βρέθηκαν στο σπίτι-κολαστήριο. Από αυτά όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές θα βρεθούν αποκαλυπτικά στοιχεία για την ύπαρξη και την λειτουργία του κυκλώματος, που θεωρείται ότι λειτουργούσε.

Επιπλέον στοιχείο στην υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι η 19χρονη κοπέλα στην καταγγελία της κάνει λόγο για τρία ακόμα πρόσωπα

Παράλληλα μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο ταυτότητες, που είχε δηλωθεί η απώλειά τους. Η μία από τις δύο ήταν μάλιστα η υπηρεσιακή ταυτότητα του αστυνομιού, την οποία ο ίδιος είχε δηλώσει ως χαμένη. Η δεύτερη ανήκει σε πολίτη που επίσης είχε δηλώσει την απώλειά της 

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι έχει κατατεθεί αίτημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον εισαγγελέα για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του αστυνομικού. Αυτό θεωρούν ότι θα τους δώσει περισσότερες πληροφορίες, με νέες καταγγελίες που θα γίνουν, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων, τόσο του αστυνομικού όσο και του πατέρα της 19χρονης.

Αλλωστε το κίνημα του #MeToo πλέον έχει δυναμωθεί και η αλληλεγγύη προς την 19χρονη θα βοηθήσει να βρεθούν νέα στοιχεία.

Σε κάθε περίπτωση, έμπειρος αξιωματικός της Ασφάλειας σχολίαζε στο Reader, ότι πρόκειται για υπόθεση με «ουρά», ενώ συνεχίζει η έρευνα για τα «έργα και τις ημέρες» του πατέρα της 19χρονης. Όσον αφορά τους δύο κατηγορούμενους, αναμένεται να δώσουν απαντήσεις ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Τρίτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA