Μενού
  • Α-
  • Α+

Ως επισφράγιση της κατεδάφισης του κατηγορητηρίου σε βάρος του για τους χειρισμούς του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, χαρακτήρισε τη σημερινή διαδικασία στην Ολομέλεια της Βουλής για την οριστική απόφαση επί της παραπομπής του σε Ειδικό Δικαστήριο, ο Νίκος Παππάς.

Διαβάστε ακόμη: Πλεύρης: Τα SMS του ίδιου ο καλύτερος μάρτυρας κατά του Παππά

Πιστός στη γραμμή που είχε χαράξει από την πρώτη στιγμή ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στα πυρά περί «στημένου» κατηγορητηρίου σε βάρος του από τη ΝΔ ως πολιτική δίωξη, υποστηρίζοντας ότι για τον ίδιο είναι μέρα δικαίωσης.

«Σήμερα επισφραγίζεται το γεγονός ότι η ίδια η ΝΔ κατεδαφίζει το κατηγορητήριο που εκείνη έστησε εναντίον μου και εναντίον της. Πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική ιστορία, οι ίδιο οι κατήγοροι αποσύρουν τον πυρήνα του κατηγορητηρίου. Είναι ημέρα δικαίωσης. Σήμερα το πολιτικό σύστημα, στο σύνολό του, πρέπει να βγάλει συμπεράσματα», δήλωσε ο κ. Παππάς, ενώ αργότερα θα μιλήσει αναλυτικά από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να υπεραμυνθεί των χειρισμών του και να πείσει ότι ουδέποτε λειτούργησε εξωθεσμικά και σκοτεινά όπως του αποδίδει το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής.

Τζάκρη: Ο Νίκος Παππάς αξίζει δημόσιο έπαινο όχι ευτελείς κατηγορίες

Να υποβαθμίσει τα στοιχεία που προσκομίστηκαν στην Προανακριτική Επιτροπή και τις μαρτυρικές καταθέσεις σε βάρος του Νίκου Παππά και δη αυτή του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα που κατήγγειλε ότι λειτούργησε ως «μπροστινός» του πρώην υπουργού για τη δημιουργία του «ΣΥΡΙΖΑ Channel» επιχείρησε παράλληλα η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, επιμένοντας ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του κ. Παππά παρά μόνο λάσπη που πετάει η ΝΔ και ένας «νταραβεριτζής εργολάβος».

Η κ. Τζάκρη υποστήριξε ότι  η ΝΔ παρέπεμψε σε Προανακριτική  έναν πρώην Υπουργό και στενό συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού  χωρίς κανένα στοιχείο. «Μόνο με τον λόγο ενός νταραβεριτζή εργολάβου οπού γυρνάει από δω κι από κει σαν  τον ψευδομάρτυρα μπας και κονομήσει τρία εκατομμυριάκια», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε, δε, ότι το γεγονός πως ο κ. Καλογρίτσας κηρύχθηκε έκπτωτος γιατί δεν πληρούσε τους όρους του διαγωνισμού δείχνει ότι ο κ. Παππάς δεν έκανε παράβαση καθήκοντος  και υπερθεματίζοντας για τους χειρισμούς του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και τα χρήματα που απέσπασε το δημόσιο από τις άδειες, κατέληξε: «Πετάτε λάσπη στον πολιτικό σας αντίπαλο. Αηθέσταση η επίθεση. Αντί για δημόσιο έπαινο αντιμετωπίζει σήμερα ευτελείς κατηγορίες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA