Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αναφορές που παρέπεμπαν στην πρόσφατη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέστρεψε πίσω από τα μικρόφωνα για την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή ως ανεξάρτητος Βουλευτής. Μια νέα περίοδο όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος.

Ευθεία αναφορά στη διαγραφή του δεν έκανε, ωστόσο έδωσε το στίγμα του αρκετές φορές απαντώντας σε μηνύματα ακροατών ή προλογίζοντας συνομιλητές, όπως για παράδειγμα η Αφροδίτη Λατινοπούλου που χθες έσπευσε να στείλει μήνυμα στήριξης στον Μπογδάνο.

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν στη Βουλή διευκρίνισε πως δεν εξεμάνη ο ίδιος αλλά «έκανα μια ιδεολογική ομιλία». Ενώ ξεκαθάρισε πως «Δεν είναι προσωπικό. Είναι ζήτημα πολιτικής έκφρασης».

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν δέχεται σύνδεση με τη Χρυσή Αυγή. «Οποιοσδήποτε επιχείρησε να με συνδέσει με χρυσαυγιτισμό ή τους επιγόνους του θα πρέπει να το μαζέψει γιατί θα αναγκαστεί να το μαζέψει. Είναι το μόνο που δεν δέχομαι. Με την ίδια ζέση που μάχομαι κατά του κόκκινου ολοκληρωτισμού, μάχομαι και κατά του μαύρου» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν στημένο;» «Έλα δεν το πιστεύω»

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αντίδρασή του δε μήνυμα ακροατή πως όλο αυτό έμοιαζε με στημένο με τον ίδιο να απαντά με νόημα «έλα, δεν το πιστεύω»! Πάντως άφησε ασχολίαστα τόσο το μήνυμα που τον καλούσε σε συστράτευση με Τζήμερο και Κρανιδιώτη, όσο και ένα που ανέφερε πως όλο αυτό έγινε για να προωθηθεί άλλος εκλεκτός στην Α' Αθηνών.

Τέλος, ανέτρεξε στο 2017 όταν είχε φύγει από τον ΣΚΑΪ και στον στίχο του Χριστιανόπουλου που είχε χρησιμοποιήσει, «Προσπάθησαν να μας θάψουν, δεν ήξεραν ότι ήμασταν σπόροι» αναφέροντας πως «Σπόρος είναι οι ιδέες, οι αρχές, οι ιδεολογίες».

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?hide_cover=1&mini=1&feed=%2Fparapolitika901%2Fmeaculpa-07-10-2021%2F
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA