ΠΟΛΙΤΙΚΗ
06/10/2021 21:24

Λατινοπούλου υπέρ Μπογδάνου: « Οι σκληρές αλήθειες εναντίον του κομμουνισμού να λέγονται χωρίς συνέπειες»

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου... ξαναχτύπησε με ανάρτησή της υπέρ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου - «Κάποια στιγμή οι σκληρές αλήθειες εναντίον της Αριστεράς και του κομμουνισμού να λέγονται χωρίς συνέπειες»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Λατινοπούλου υπέρ Μπογδάνου: « Οι σκληρές αλήθειες εναντίον του κομμουνισμού να λέγονται χωρίς συνέπειες»
Πηγή: Instagram
Ανάγνωση:

Για μια ακόμη φορά η Αφροδίτη Λατινοπούλου, έρχεται να ταράξει τα νερά με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Συγκεκριμένα, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης, εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τάχθηκε ενάντια στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, εξαιτίας της έντονης φραστικής αντιπαράθεσης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη.

Η κα Λατινοπούλου τοποθετήθηκε ανοιχτά εκφράζοντας τη λύπη της και παρέχοντας στήριξη στον πρώην βουλευτή της ΝΔ, καθώς σε ανάρτησή της κάνει λόγο για «φοβικότητα που πρέπει να ξεπεράσουμε απέναντι στον κομμουνισμό». Μάλιστα τονίζει πως «η αντικομμουνιστική ρητορική είναι κάτι που λέγεται πίσω από κλειστές πόρτες και πηγαδάκια και θα πρέπει να κάποια στιγμή οι σκληρές αλήθειες εναντίον της Αριστεράς και του κομμουνισμού να λέγεται χωρίς συνέπειες από στόματα πολιτικών».

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, καθώς ανάλογη στήριξη του είχε παράσχει, όταν εκείνος προχώρησε στη ρατσιστική αποκάλυψη ονομάτων προσφυγόπουλων που φοιτούν σε ελληνικά νηπιαγωγεία. Εξάλλου, το στέλεχος της ΝΔ έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη στο παρελθόν και με άλλες ακραίες αναρτήσεις της που είχαν σεξιστικό και αναχρονιστικό περιεχόμενο, όπως για τις «αποκρουστικές γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα», αλλά και το σχόλιο «κατάντια», μετά την ακύρωση του σκοταδιστικού Συνεδρίου Γονιμότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ