Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον Ευαγγελισμό βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου, η Φώφη Γεννηματά, καθώς εισήχθη εκτάκτως με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής: «Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου». Μάλιστα όπως έκανε η ίδια γνωστό δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην κούρσα της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ, μετά τα τελευταία γεγονότα.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε νοσηλευτεί και πάλι στον Ευαγγελισμό με κολικό νεφρού στα τέλη Μαρτίου. Η κυρία Γεννηματά με ανάρτησή της στο Twitter είχε ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου και ευχήθηκε σε όλους όσοι δίνουν την δική τους μάχη τα καλύτερα. H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε μάλιστα ανεβάσει και μια φωτογραφία από τον Ευαγγελισμό με φωτισμένη την Εθνική Πινακοθήκη στο βάθος.

«Η σύντομη περιπέτεια της υγείας μου τελείωσε καλά και μαζί με τις θερμές ευχές σας. Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τους γιατρούς και νοσηλευτές του Ευαγγελισμού για τη φροντίδα τους. Εύχομαι σε όλους που δίνουν τη δική τους μάχη, κάτω από τραγικές συνθήκες, τα καλύτερα», έγραψε η Φώφη Γεννηματά.

https://twitter.com/FofiGennimata/status/1374776675976818695?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA