Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένος είναι ο πολιτικός κόσμος της χώρας από την αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη πως δίνει μάχη με το πολλαπλό μυέλωμα. Aπό τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Κώστα Ζαχαριάδη, όλοι τους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας σίγουροι ότι θα βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Μηνύματα συμπαράστασης, όμως, έστειλαν και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο γιος της, Κώστας Μπακογιάννης. «Η Ντόρα είναι μαχήτρια. Έχει δώσει πολλές μάχες και έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν. Και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε ότι η μητέρα του λαμβάνει αγάπη και «η αγάπη», όπως είπε, «σώζει».

«Η Ντόρα είναι μαχήτρια. Έχει δώσει πολλές μάχες και έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν. Και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του για την Ντόρα Μπακογιάννη.

https://twitter.com/kmitsotakis/status/1450133598418395141?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA