Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπολούλου, κατέθεσε στεφάνι νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου, στο Πολυτεχνείο για τον εορτασμό της 48ης επετείου από την εξέγερση κατά της δικτατορίας των συνταγματαρχών. Παρά την ένταση που υπήρξε λίγο πριν καταθέσει το στεφάνι η κυρία Σακελλαροπούλου, δεν υπήρξε κανένα ζήτημα κατά την είσοδό της στον χώρο. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ομάδα φοιτητών δεν επέτρεψε την είσοδο στον χώρο στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον πρώην υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη αρπάζοντάς τους μάλιστα το στεφάνι.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης για την 48η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου κορυφώνονται σήμερα με την καθιερωμένη πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Οι προσυγκεντρώσεις θα ξεκινήσουν από τη 1 το μεσημέρι, μπροστά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και όσο περνάει η ώρα θα πραγματοποιούνται και άλλες σε διάφορα σημεία του κέντρου όπως τα Χαυτεία, την πλατεία Κλαυθμώνος, τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και αλλού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA