Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέση στο παραλήρημα που έπιασε το στέλεχος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία πήρε ο αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ. «Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος του AKP, Μετίν Κιουλούκ, και τώρα ο εξόριστος Τούρκος αρχιμαφιόζος ξαναχτύπησε, ειρωνευόμενος αυτή τη νέα επίθεση στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμη: Νέο παραλήρημα από Τουρκία: «Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα»

Χαρακτηριστικά έγραψε ο Σεντάτ Πεκέρ στο Twitter του: «Ο παλιός μου φίλος ο Μετίν Κιουλούκ ενθουσιάστηκε πάλι. Είπε πως “Αν χρειαστεί σε 5 ώρες θα μπούμε στην Αθήνα”. Εσείς τελευταία μπήκατε στη Συρία, λέγοντας πώς θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Εμεβί της Δαμασκού. Αλλά αν δεν δώσει άδεια η Ρωσία, ούτε χαρταετό δεν μπορείτε να πετάξετε από την άλλη πλευρά των συνόρων», ανέφερε ο Σεντάτ Πεκέρ.

«Προφανώς, η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών και αγνών ανθρώπων μας. Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανέναν να υποφέρει. Μα τι απατεωνιά είναι αυτή; Μα τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Μεγαλύτερο ακόμη ρεζιλίκι είναι και το “Είμαστε ενάντιοι στα επιτόκια”», συμπλήρωσε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος. Για να προσθέσει: «Μα για όνομα του Θεού, υπάρχει μεγαλύτερος τοκογλύφος από το κράτος; Ούτε οι τοκογλύφοι δεν βάζουν τους τόκους που βάζει το κράτος, όταν δεν πληρώνονται έγκαιρα τα δάνεια από τις κρατικές τράπεζες, το νερό και τα άλλα χρέη προς το κράτος. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς στο θέμα των επιτοκίων…».

«Το σεβάσμιο κράτος μας σε αυτήν την περίοδο κρίσης, πρέπει καταρχήν να σταματήσει τα επιτόκια σε αυτά που έχει να παίρνει. Από τη μια πουλάτε αμέσως την πατρίδα μας το Αν. Τουρκιστάν για τα χρήματα που θα έρθουν από την Κίνα και από την άλλη δηλώνετε πως θα μπείτε σε 5 ώρες στην Αθήνα. (Αν σκοπός είναι η εξαπάτηση, είναι μάταιο, κανένας δεν ξεγελιέται)», καταλήγει ο Πεκέρ, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμά του στον Ερντογάν. 

https://twitter.com/sedat_peker/status/1462459525957574662?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA