Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός, ανακοίνωσε μέσω του facebook, ότι είναι θετικός στον κορονοϊό και θα παραμείνει στην οικία του σε καραντίνα. Μάλιστα όπως ανέφερε νόσησε μόλις δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού του για την τρίτη δόση του εμβολίου. Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σπήλιος Λιβανός: 

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση. Όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι με τηλεργασία. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Εύχομαι σε όλους όσοι βιώνουν ανάλογη εμπειρία, να την ξεπεράσουν γρήγορα και ανώδυνα».

Θετικός βρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔΘέμης Χειμάρας, όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο βουλευτής της ΝΔ, αν και πλήρως εμβολιασμένος και ασυμπτωματικός, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να τεθεί αμέσως σε καραντίνα, ενώ φρόντισε να απευθύνει σε όλους μήνυμα για εμβολιασμό επισημαίνοντας στην ανάρτησή του πως «ασπίδα προστασίας μας είναι το εμβόλιο και η διαρκής τήρηση των μέτρων πρόληψης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA