Μενού
  • Α-
  • Α+

Εμφανώς αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος και καθισμένος σε καροτσάκι ο Βασίλης Λεβέντης έφτασε στο σπίτι του στη Βάρη με το ασθενοφόρο, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, 9 Δεκεμβρίου. Μετά τη δύσκολη μάχη με τον κορονοϊό, την οποία και κέρδισε, πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό ύστερα από νοσηλεία 75 ημερών. Ετσι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρίσκεται στο σπίτι του στη Βάρη. Στις εικόνες που προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο Βασίλης Λεβέντης φαίνεται εμφανώς αδυνατισμένος με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά. Είναι οι στιγμές που φτάνει στο σπίτι του στη Βάρη με το ασθενοφόρο, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

Διαβάστε ακόμη: Lockdown από Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου για όσους άνω των 60 δεν έχουν κάνει τρίτη δόση εμβολίου - Τα μέτρα

Γιος Βασίλη Λεβέντη: «Φοβόταν το εμβόλιο λόγω των υποκείμενων νοσημάτων»

Ο γιος του, Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, έστειλε μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού μετά το εξιτήριο του πατέρα του. Οπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, αν ο Βασίλης Λεβέντης είχε εμβολιαστεί «δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια». Μάλιστα, επεσήμανε ότι ο λόγος που ο πατέρας του δεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ήταν γιατί φοβόταν λόγω των υποκείμενων νοσημάτων.

«Ο πατέρας μου είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία. Έχει καταπονηθεί πολύ ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά. Το βιώσαμε πολύ δύσκολα όλο αυτό, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά. Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε. Αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Εμφανίστηκε στεφανιαία νόσος στη διάρκεια της νοσηλείας του. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και περίπου 35 μέρες με τραχειοστομία», είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA