Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/12) σε εκλογικό τμήμα στον Ορχομενό, καθώς πιάστηκαν στα χέρια οι εκπρόσωποι των δύο υποψηφίων, Γιώργου Παπανδρέου και Νίκου Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίματα άναψαν όταν επιστρέφοντας από ολιγόλεπτο διάλειμμα ο εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου είδε εκπρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη να επιχειρεί να εγγράψει στο tablet ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν είχαν ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Αγνωστο παραμένει προς ώρας τι τύχη θα έχουν οι ψήφοι του συγκεκριμένου τμήματος.

Ακυρώθηκε η διαδικασία στην Ερέτρια

Παράλληλα, ακυρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο εκλογικό τμήμα της Ερέτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάστηκε πρόβλημα, καθώς δεν καταχωρήθηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα καμία ψήφος από την έναρξη της διαδικασίας και το άνοιγμα της κάλπης. Όταν διαπιστώθηκε το λάθος, έγινε καταγγελία στην ΕΔΕΚΑΠ, η οποία αποφάσισε να ακυρωθεί όλη η διαδικασία και να κλείσει το εκλογικό τμήμα, προκειμένου να μην τεθεί οποιοδήποτε ζήτημα ακυρότητας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA