ΠΟΛΙΤΙΚΗ
31/12/2021 14:18

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα σε μορφή... μαντινάδας άκουσε ο πρωθυπουργός

Τα παιδιά είπαν στον Πρωθυπουργό και στη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Κρήτης, αλλά και μαντινάδες με συμβολικά μηνύματα τόσο για την πανδημία όσο και για τον ίδιο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα σε μορφή... μαντινάδας άκουσε ο πρωθυπουργός
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Από τα παιδιά του Συλλόγου Ασηγωνιωτών Αττικής «Παύλος Γύπαρης» άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα παιδιά είπαν στον Πρωθυπουργό και στη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Κρήτης, αλλά και μαντινάδες με συμβολικά μηνύματα τόσο για την πανδημία όσο και για τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμη: Σχολεία: Στόχος το άνοιγμα στις 10 Ιανουαρίου - Προκρίνεται το σενάριο για rapid test στους μαθητές

«Χρόνια πολλά σας εύχομαι με υγεία και ευτυχία και γρήγορη απαλλαγή από την πανδημία», ευχήθηκαν τα παιδιά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για το τέλος της πανδημίας.

«Προβλήματα έτυχαν πολλά, μα όμως τα παλεύεις, γιατί έχεις ικανότητες και συνεχώς δουλεύεις», τραγούδησαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Υγεία σας ευχόμαστε, χαρές και μόνο γέλιο και η αγάπη να γενεί στο σπίτι σας θεμέλιο», είπαν τα παιδιά του Συλλόγου Ασηγωνιωτών Αττικής «Παύλος Γύπαρης» συνεχίζοντας τη μαντινάδα τους.

«Και όταν τελειώσουν όλα αυτά και όλα τα ξεπεράσεις το Σύλλογο της Ασή Γωνιάς να μην τον εξεχάσεις», ευχήθηκαν τα παιδιά.

Μετά τα κάλαντα ακολούθησαν οι ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ ο Πρωθυπουργός με τη σύζυγό του μοίρασαν δώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΗΤΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ