Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξιτήριο από το νοσοκομείο ΓΝΑ, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό και έφτασε μέχρι και τη διασωλήνωση, πήρε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας, εκπέμποντας μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού. Σε δήλωσή του ο κ. Φόρτωμας δηλώνει ευγνώμων απέναντι στην επιστήμη, αναφερόμενος στην καθοριστική συμβολή του εμβολίου στο αίσιο τέλος της περιπέτειάς του. 

Διαβάστε ακόμηΥποχρεωτικός εμβολιασμός: Ερχεται από 17 Ιανουαρίου πρόστιμο 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους - Ποιοι εξαιρούνται

«Μετά την πολυήμερη νοσηλεία μου στο ΓΝΑ λόγω της νόσησής μου από την Covid-19, επιστρέφω σήμερα υγιής και ευγνώμων στο σπίτι μου και στα καθήκοντά μου. Η δύσκολη αυτή περιπέτεια της υγείας μου είχε αίσιο τέλος και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά το μοναδικό όπλο που μας έχει απλόχερα προσφέρει η επιστήμη, το εμβόλιο!», υπογραμμίζει. 

Ο ίδιος απηύθυνε ευχαριστίες στο υγειονομικό προσωπικό του ΓΝΑ και έστειλε μήνυμα σε όσους διατάζουν να εμβολιαστούν ή αρνούνται την προστασία της υγείας τους πιστεύοντας αντιεπιστημονικες θεωρίες. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς μου, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή φροντίδα τους, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς συμπολίτες μας, που αυτή την ώρα δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του ιού. Θα ήθελα, τέλος, να απευθύνω μία έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες: Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε! Καλή χρονιά σε όλους!», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA